Får du også gjort den samme fejl igen?
21854
post-template-default,single,single-post,postid-21854,single-format-standard,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-1.0.8,vcwb,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Får du også gjort den samme fejl igen?

Og mærker dine stresstegn igen?

Jeg er fri af stress. Eller næsten. Det er faktisk yderst sjældent at jeg mærker en af mine stresstegn. Det smerter i venstre side lige over brystet. Har du et bestemt sted, hvor du kan mærke din stress? Eller er det stadig i hele kroppen?
Jeg har så tit hørt – en gang stress altid stress. Det passer ikke – det er en myte. Man kan godt slippe fri af stress. Jeg ved godt, der er mange som oplever at blive sygemeldt med stress mere end en gang. Egentlig er det jo din krop, som fortæller dig, at der er noget som ikke er godt her. Du får ikke passet ordentligt på dig selv. Har du lært at lytte til din krop, når den giver dig denne besked?
Måske det i virkeligheden er derfor det sker for dig igen. Måske du ikke har fået de helt rigtige værktøjer til at arbejde med dig selv? Måske du ikke har fået arbejdet nok med dig selv? Det er nemt at falde tilbage i gamle mønstre og vaner. Kender du det?

Jeg har altid sagt ja til alle. Hjulpet alle. Glemt mig selv. Jeg nyder virkelig også at hjælpe andre. Det giver mig energi. Men der er også noget som ikke giver energi. Så er det ok at sige nej. Det har jeg lært, og det er ikke uhøfligt at sige nej – det er at passe på sig selv.
Jeg har været igennem rigtig mange ting, min krop har været UDBRÆNDT – og så må jeg jo erkende, at jeg er blevet ældre, så jeg kan nok ikke alt det, som jeg kunne en gang.

Mærk efter indeni dig selv. Hvornår har du sidst sagt ja til noget, hvor du faktisk kunne mærke, at det havde du ikke rigtig lyst til? Det gav dig ikke den rigtigte energi. Hvordan havde du det i din krop?

Jeg oplever at mine klienter, som jeg stresscoacher, kæmper for at finde nye veje. Det ER en svær proces, når du i et helt liv har gjort tingene på en bestemt måde. Det er jo også sådan, du er som menneske og sådan som dine opgivelser opfatter dig.
Nu skal du og dine opgivelser se dig med andre og nye øjne. 
Du vil rigtig gerne finde den nye vej, for du vil rigtig gerne have det bedre. Og det hjælper – med de rette værktøjer. Det hjælper når du accepterer, at det er svært lige nu, og at det skal nok blive bedre. Når du vælger at arbejde med dig selv. Når du vælger at se livet med andre øjne. For du kan få det bedre.

Du kan også som mig blive fri af stress. Det kræver mange valg og fravalg. Nogle af dem er hårdere end andre. Men jeg kan give dig værktøjerne til at mærke, hvornår det er ved at gå galt for dig. Du ved hvornår, du skal stoppe op og gå den anden vej. Og du ved hvornår, du har behov for at få ekstra energi, og hvordan du får enerigen. Altsammen værktøjer du kan bruge, så det passer til dig og det liv, som du ønsker at leve.

Du behøver ikke at stå alene med det. Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig, støtte dig og guide dig. Jeg er med dig hele vejen. Både med et stresscoaching forløb og mindfulness, men også ved at svare små beskeder, når det pludselig er ekstra svært. Jeg støtter dig. For jeg ved hvordan det er og føles. Hele min krop har mærket det. Jeg har mærket meget modstand og uforståelse for andre.
Så jeg VED, hvordan du har det.

Du behøver ikke at gå tilbage til gamle mønstre. Du har et valg. Dit valg!

I din hjerne er der en masse små veje – dine veje – dine vaner. Dine tanker og måde at gøre tingene på, vil gå på disse veje. Men du kan godt vælge at lave nye stier og veje. Det kræver et valg.

Er du klar til det valg?
Er du klar til at finde din vej ud af stress?

Jeg vil gerne hjælpe dig på vej. I anledning af at det er mors dag på søndag – får du lige nu 10% på et stress coaching forløb over 5 gange. Normal pris er 3.200 kr. 

Hvis du bestiller din første tid inden 10.5.20 er prisen kun 2.880 kr. 

Bestil din tid her

Det er dit valg – stress mærkes ikke ens, og vi kommer ikke den samme vej ud af det.

Men jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde din vej ud af stress.

Skriv eller ring endelig hvis du har spørgsmål. Jeg tilbyder altid en gratis telefonisk afklaringssamtale på tlf. 30299251.

Tak for at du læste med og rigtig dejlig dag.
Kærlig hilsen
A Mindful Life


Mit hjerte brænder for at hjælpe andre ud af stress. Hjælpe dem med at finde deres egen vej ud af stress og til et skønt og mindfuldt liv. Alle fortjener et skønt liv.

Har du brug for hjælp og støtte? Så skriv endelig og lad os tage en snak – så du kan fornemme om det er noget for dig.
Skriv til mig her: annenybo@amindfullife.dk