Om mig
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-1.0.8,vcwb,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Jeg er uddannet stresscoach, coach og  mindfulnessinstruktør. Jeg hjælper til daglig mine klienter med at forebygge stress eller komme godt tilbage efter et stressforløb bl.a. ved at være opmærksomme på sig selv, og de signaler kroppen giver.

I min coaching har jeg en anerkendende, tillidsvækkende, troværdig og ærlig tilgang til mine klienter og gøre brug af mine egne erfaringer fra mit arbejdsliv, privatliv og min stresssygemelding. Jeg har følt det på egen krop og ved, hvad der skal til for at komme tilbage og acceptere at se livet på en anden måde.

I min mindfulnessundervisning tager udgangspunkt i at finde roen i dig selv.Mindfulness er en livsstil, og det er for dig som gerne vil have lidt mere ro, komme ud af dine tanker og mere ned i din krop, samt lære at være mere i nuet. Det er særlig velegnet for stressramte, eller hvis du ønsker at forebygge stress. Jeg tror på at ved at finde ind til kernen i dig selv og leve i nuet – det nu der er lige her – giver dig et mere rigt, positivt og lykkeligt liv.

Jeg er 52 år og bor sammen med min kæreste i Valby. Jeg er mor til 3 unge mennesker, som er flyttet hjemmefra og bonusmor til 3 børn. Jeg har arbejdet som matematiklærer i 12 år (herunder speciallærer samt matematikvejleder), og har derfor også et bredt kendskab til børn og unge.

Jeg laver til tider også workshops om stress og feminin Balance. Læs mere om mine workshops under bestil en tid/ events. Jeg kommer også rigtig gerne ud i firmaer og laver temaaftner om stress eller mindfulness events. Kontakt mig for et tilbud.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig – helt uforpligtende.

Det vil glæde mig at kunne hjælpe dig.

Kærligst Anne