Jeg tilbyder
19080
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19080,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-1.0.8,vcwb,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive
Jeg tilbyder
COACHING

Jeg er uddannet Life Mastery Master coach hos Sussanne Wexøe og mine specialer indenfor coaching er skilsmisse, familier, stress, psykisk vold samt teenagepiger med lavt selvværd. I min coaching af dig vil jeg bruge mig selv og min livserfaring, og ud fra det give dig mulighed for at få et rum, hvor du kan snakke og blive hørt, og hvor vi sammen kan finde nogle værktøjer, som du kan bruge fremover.
Hvorfor skulle jeg så lige være den helt rigtige coach for dig? Jeg mener at tillid er nøgleordet for mødet mellem mennesker, og hvis du føler den tillid ved at være i rum med mig, så vil det være dit rum til at åbne dig op og give mig mulighed for at se ind i din verden og hjælpe dig videre frem. Det er vigtigt, du har lysten til at arbejde med dig selv. Det kan være rigtig svært, men jeg skal nok hjælpe dig godt på vej ved at være lyttende og guide dig til at finde den rigtige vej for dig, indeni dig selv.
Du er velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak eller hvis du vil bestille tid til en session.

Jeg tilbyder
MINDFULLNESS

Jeg tilbyder mindfulness sessioner 1:1 eller på hold. Har du brug for at finde mere ro i dig selv og mere ind til dit eget jeg samt leve lidt mere i nuet, så kan jeg give dig nogle øvelser i, hvordan du lytter mere til dig selv. Jeg tror på at ved at finde ind til kernen i sig selv og leve i nuet – det nu der er lige her – giver en et mere rigt, positivt og lykkeligt liv. Som mennesker har vi en tendens til hele tiden at vil have mere og opnå mere, at vi ind imellem glemmer at stoppe op og se hvad vi har lige her og nu. Vi glemmer at nyde selve nuet. Har du glemt at stoppe op og nyde nuet og har du brug for at komme tilbage dertil, så kontakt mig for en session i mindfulness. Jeg tilbyder også et særligt forløb for stressramte, hvor du får nogle værktøjer med hjem, som du kan bruge i din hverdag.

Om holdet:

Mindfulness på hold er for dig, der godt kunne tænke dig en øget oplevelse af ro og afslappethed og et højere energiniveau samt mere livsglæde. Ved at praktisere mindfulness får du øget selvtillid og selvaccept, og du har mindre risiko for at opleve stress, depression, angst, kroniske smerter, afhængighed og dårligt immunforsvar.

Der undervises bl.a. i lette åndedrætsøvelser og mindfulde øvelser, som du nemt kan tage med dig og benytte i din hverdag. Der afsluttes altid med en skøn lang guidet afspænding.

Som kom og vær med og lær en ny måde at opleve livet på samt forbedre din work-life-balance. Det er hver mandag aften kl. 19 hos Yoga i Valby, Skolegade 2A, 2500 Valby.

Pris pr. gang 135 kr. Klippekort med 5 gange 625 kr. (kan deles)

En måneds mindfulness (personligt) koster 440 kr. Kan evt. benyttes som en måneds intens workshop for dig, som vil lære mere om mindfulness og integrere det i din hverdag.

Læs mere og bestil tid https://www.amindfullife.dk/bestil-en-tid/ – Se under events og meld dig på den dag, som passer dig.

Jeg tilbyder
STRESS COACHING

Er du sygemeldt med stress, så vil jeg som stresscoach gerne hjælpe dig.

Stresscoaching er for dig, der ønsker at skabe mere balance i dit liv og få værktøjer til at komme tilbage på job igen. Der findes 12 steps til et stressfrit liv. Vi tager det stille og roligt, og jeg er med dig hele vejen. Du får værktøjer og guidning til, hvad du kan gøre anderledes, samt hvordan du mindsker din stress.

Alle kan rammes af stress, når kroppen er overbelastet.

Jeg anbefaler et forløb på minimum 5 gange. En session varer 1 time og ligger med en uges varighed.

Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig.

Jeg tilbyder
ACCESS BARS

Access Bars er blide berøringer på 32 punkter af dit hoved, som fjerner alle dine triste tanker, frustrerende følelser og blokerende overbevisninger. Acces betyder adgang. og Bars betyder barrierer – så det er adgang gennem barriererene. Behandlingen fjerner ophobede tanker, meninger, blokeringer og får energien i punkterne til at løbe frit.
Acces Bars er for dig, der lider af:
* Stress
* Søvnløshed
* Indre uro
* Modløshed
* Tristhed
* Tanker der kører i ring
* Negative tanker
* Har svært ved at fokusere
* Bare et meget oppe i dit hoved