Lytter du til din krop?
21799
post-template-default,single,single-post,postid-21799,single-format-standard,qode-social-login-1.1.2,stockholm-core-1.0.8,vcwb,select-theme-ver-5.1.4,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive

Lytter du til din krop?

Vi knokler alle rundt hele ugen med job, familie, hjem. sport – ja hvad der nu skal til for at få det hele til at hænge sammen.

Vi glæder os til weekenden for så skal der rigtig slappes af. Dog skal der måske også lige laves noget i hjemmet, haven, børnene skal have ekstra opmærksomhed, og man skal også lige have set nogle venner/familie samtidig med det hele bare skal se ud som om, man har total styr på det.

Men husker du at lytte til din krop og tage de pauser, du har brug for?

Det kan være en god gammeldags morfar # 20 – 30 minutter hvor du ligger og lader din krop slappe helt af # 10 – 20 minutters meditation # læse lidt i din yndlingsbog # se et afsnit af din favorit serie # gå, cykle, løbe en tur, danse # høre en poadcast # det kan være hvad som halt, som du føler er det rigtige for dig, og som gør at du lyttede til din krop, som fortalte dig den havde brug for hvile og ro. #detbehøverikketagelangtid

  • Jeg nåede ikke at male karmene i køkkenet i weekenden – jeg tog en morfar, for det fortalte min krop mig * # Alt er godt #